Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /var/www/matokiri.dk/elskaalborg/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 94

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/matokiri.dk/elskaalborg/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 646
Husk vores sidste skyde aften er på torsdag 30 marts. | Aalborg Elektronskydning

Husk vores sidste skyde aften er på torsdag 30 marts.

hej.

Jeg vil lige minde jer om at vi har sidste skydeaften nu på torsdag den 30, hvor der også er orienteringsmøde fra Aalborg firmaidræts skydeudvalg. så derfor er der kun skydning indtil kl 19:30.

Skydning starter igen første torsdag i september kl. 18:00

Vi forventer at lave et sommerarrangement den sidste fredag i maj (26 maj). hos Morvangs i Langholt, men mere om det senere.

Venlig hilsen formanden.

torben

Jeg er Formand for AalborgElektronskydning vi er en klub under Dansk Blindesamfund og klubben er baseret på skydning for synshandicappede men alle som har lyst kan frit melde sig ind i klubben. jeg er også webmaster for klubbens hjemmeside.

Skriv et svar

Luk menu